APV înseamnă AMBITION. PASSION. VISION

AMBIȚIE.PASIUNE.VIZIUNE

In conformitate cu acet motto, compania din Dallein(Austria) a fost înființată pentru a aduce o contribuție valoroasă la îmbunătățirea durabilă a calității vieții și conservarea resurselor cu produse inovatoare de tehnologie agricolă.

MISIUNEA NOASTRĂ.

Dezvoltăm utilaje ecologice care economisesc resursele pentru agricultură și acordăm o mare importanță calității utilizării serviciilor fiabile și rapide pentru a inspira in mod durabil clienții noștri.

VIZIUNEA NOASTRĂ.

Ne-am propus sĂ facem tot ce ne stă în putință pentru a face lumea puțin mai bună. Obținem acest lucru prin dezvoltarea de soluții moderne de tehnologie agricolă pentru o agricultură durabilă.

UN PARTENER DE ÎNCREDERE PENTRU AGRICULTURĂ

Când Jürgen Schöls a fondat compania  APV-Technische Produkte GmbH în Dallein ( Austria ) în 1997, a fost o operațiune cu un singur om. Împreună cu Birgit Schöls, care s-a alăturat companiei la sfârșitul anului 1998, compania și-a propus să se extindă.

In 2010 erau 25 de persoane iar astăzi(2022) 150 de angajati lucrează pentru APV în Austria cât și în străinătate. Cooperarea apreciativă a fost de la bun început aproape de inimile proprietarilor și, prin urmare, este o cultură corporativă vie, fie că este vorba de angajați, clienți sau parteneri.

Compania produce echipamente pentru îngrijirea culturilor, împrăștiere și însămânțare pentru uz ecologic pe câmp. Nu numai fermierii ecologici, ci tot mai multe ferme convenționale au încredere în produsele APV pentru cultivarea eficientă și durabilă a pământurilor. Cu o cotă de export de 85 %, APV poate fi numit " campionul ascuns" din Waldviertel ( Austria)

Exista locații APV și filiale de vânzări în Polonia, Romania, Brazilia, Germania,Turcia și USA. Rețeaua de parteneri actuali APV din peste 50 de țări asigură cel mai înalt nivel de competență de servicii pentru clienții APV din întreaga lume.

Administrație

Ing. Jürgen SCHÖLS
CEO

Birgit SCHÖLS
CHRO

Markus ALSCHNER
CFO

Karl Heinz STEINDL
COO

VALORILE NOASTRE.

APV acordă o mare importanță interacțiunii bazată pe respect. Următoarele valori sunt primordiale și modelează compania:

 

Sustenabilitate, unitate, încredere, entuziasm, responsabilitate și respect.

Trăim sustenabilitatea: ne bazăm 100 % pe energie regenerabilă în locația noastră din Austria. O centrală de încălzire a așchilor de lemn furnizează caldura din materii prime regenerabile și de asemenea  furnizează uscătoriei, care este folosită pentru uscarea porumbului, cerealelor și semințelor de dovleac.

Pe acoperișuri există sisteme fotovoltaice uriașe pentru producerea de energie electrică, care economisesc o mare parte din emisiile de CO². În întregul nostru sediu, oferim de asemenea, numeroase stații de încărcare pentru mașinile electrice din flota noastră, precum si pentru cele ale angajaților noștri.

De exemplu, ne asigurăm că materialele noastre publicitare tipărite, cum ar fi broșuri, liste de prețuri și pliante sunt limitate ca număr , adaptate nevoilor reale, fără a produce surplus inutil. În plus imprimăm aproape în întregime pe hârtie ecologică durabilă sau reciclată. De asemenea acordăm atenție necesității reale și materialelor regenerabile sau care economisesc resursele pentru celelalte materiale publicitare ale noastre.

MAI MULT DECÂT PRODUSE

Din nevoie de mașini eficiente în agricultură ecologică, ne-am extins în mod constant portofoliul de produse pentru diverse domenii atât din cultura ecologică, cât și din agricultura convențională. Suntem una dintre companiile lider la nivel mondial în domeniul tehnologiei pneumatice de însămânțare și împrăștiere, oferind echipamente ușor de utilizat, precise și inovatoare pentru următoarele aplicații: