Activarea garanției

Începând cu 01.01.2021, activarea obligatorie a garanției trebuie efectuată pentru APV.

Fiecare utilaj APV, de la distribuitoare cu un singur disc până la grapa pentru pajiști, trebuie înregistrate la scurt timp după ivrare pentru a începe perioada de garanție, astfel vă oferim cel ai bun service.

Pur și simplu completați formularul pentru a activa garanția.

Activarea garanției

Activarea garanției
Date despre utilaj și dealer
Datele despre consumator

1  Utilizarea datelor la abonarea buletinului informativ: Cu abonamentul dvs la newsletter APV - Technische Produkte GmbH (AT - 3753 Dallein 15) colectăm date cu caracter personal ( nume, companie și adresa de e-mail) în scopul trimiterii unui buletin informativ și stocăm aceste date electronic pe serverul nostru securizat. Vă puteți dezabona de la newsletter în orice moment și puteți solicita stergerea datelor dvs. la adresa marketing@apv.at sau utilizând linkul destinat în acest scop în newsletter. Datele dvs. vor fi tratate în mod confidential și nu vor fi furnizate terților. Pentru informațiii suplimentare despre datele stocate, vă rugăm să consultați Regulamentul nostru general privind protecția datelor.

Informații privind protecția datelor: dorim să vă informăm că datele dvs. de contact sunt salvate în sistemul APV-Technische Produkte GmbH. Protecția datelor personale este o preocupare deosebită pentru noi, pentru a ne asigura satisfacția clienților. Pentru a vă putea furniza în continuare informații personalizate, colectăm și procesăm datele dvs. introduse în mod voluntar numai în baza prevederilor legale (GDPR, TGK 2003, DSG 2018). Aveți dreptul la acces, rectificare, ștergere, limitare, transferabilitatea datelor, revocare și contestație. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la datenschutz@apv.at. Vom răspunde imediat la întrebarea dvs. Puteți găsi mai multe informații în declarația noastră de confidențialitate, pe care se bazează afacerea noastră.