Istoric

De la utilizator la antreprenor

Încă de la început lui Jürgen Schöls i-a fost clar să preia şi să dezvolte agricultura în Waldviertel, dar şi să păşească pe propriile drumuri prin autonomia proprie.

APV a fost întemeiată în anul 1997, conform motto-ului „să nu reinventăm roata, ci să dezvoltăm şi să optimizăm mai departe ce este bun”.

Primele maşini au fost fabricate atunci manual de tânărul antreprenor Jürgen Schöls. Atunci antreprenorului tânăr de numai 22 de ani i-a fost clar că pentru APV este valabil: a nu accepta nimic ca un dat, ci a cerceta totul din punct de vedere al posibilităţilor de optimizare.

Tehnică şi inovaţie – caracteristici esenţiale ale companiei

„Inovaţii pentru viitor” este motto-ul pentru APV şi echipa trăieşte şi lucrează după deviza „Inspirate de fermieri şi realizate de profesionişti”. Cunoştinţele se bazează pe de o parte pe experienţa îndelungată practică în agricultură. Angajaţii din managementul produsului şi angajaţii din distribuţie ai APV urmăresc constant tendinţele şi provocările aduse clienţilor noştri de către piaţa modernă a tehnicii agricole. Departamentul de proiectare al APV dezvoltă în consecinţă continuu aparate de înaltă fiabilitate, care sunt caracterizate printr-o exploatare cu un consum redus de timp, eficienţă economică şi cea mai înaltă eficacitate.

În centrul acestei activităţi stă siguranţa calităţii performanţei austriece pentru produsele APV.
Noi, ca şi companie inovatoare, dorim să existăm cu produsele noastre în spaţiul european şi să fundamentăm constanta noastră dezvoltare cu experienţele multiple ale clienţilor noştri din cele mai diverse regiuni ale Europei şi nu numai.

Tehnică agricolă modernă pentru agricultorul modern!

Viziunea Directorului General: 

„Fiecare agricultor modern trebuie să utilizeze tehnica APV în întreprinderea sa“.

La această viziune se lucrează constant, împreună cu cei 149 de angajaţi şi angajate de la ora actuală (stadiu 01/2019) care lucrează pentru APV pe plan naţional şi internaţional. Deoarece numai succesele comune sunt adevăratele succese!

Responsabilitate socială şi ecologică

Pentru aceasta APV îşi aduce contribuţia la dezvoltare în continuare a calităţii vieţii prin protejarea mediului şi resurselor; pentru asigurarea locurilor de muncă şi a companiei, APV tinde prin activităţile sale la succesul şi creşterea economică.

Angajați de care suntem mândri!

”Am fondat această compania pentru a obține succese deosebite și pentru a conduce acțiunile noastre gândind diferit. O companie nu poate fi decât atat de bună cât sunt și angajații ei” de acest lucru au fost conștienți de la început Jürgen Schöls și soția sa  și din acest motiv amândoi pun mare preț pe dezvoltarea personală a angajaților și a tuturor celor implicați în procesele cheie.

”Responsabilitatea noastră ecologică ancorată ferm în valorile fundamentale ale companiei noastre.” Pentru a transforma cuvintele în fapte, APV are două sisteme fotovoltaice în sediul companiei. Începând din 2015 stă la dispoziția tuturor o stație electrică de alimentare mașini și două mașini electrice.Din dragoste pentru mediu și pentru generația următoare.

Puterea vânzărilor directorului general și interesul pentru lucrurile noi au condus către extinderea globală

Cu inovațiile de la APV,a fost urmărită internaționalizarea și pătrunderea pe piețe printr-o atitudine proactivă a directorului general și a echipei sale de distribuție.

Alte locații au fost fondate prin deschiderea unor filiale deținute de companie: APV Polonia, APV România, APV Rusia, APV Germania, APV America, APV Turcia, sunt parteneri de încredere în urmărirea obiectivului de internaționalizare a companiei și aparțin familiei APV la fel ca și angajații la locația din micul oraș Dallein din Waldviertel - Austria
Rețeaua extinsă de parteneri contractuali APV din mai mult de 35 de țări , asigură acum cel mai înalt grad de expertiză  pentru clienții noștri din toată Europa.

Unde se îndreaptă APV pe termen lung?

Vom continua să urmăm cursul nostru de succes. Desigur, mulți factori joacă un rol , inclusiv schimbări politice și stiințifice la nivel mondial dar Jürgen Schöls și echipa sa dedicată stiu cu toții, potrivit unui citat al Dr. Manfred Winterheller:

„Când oamenii potriviți lucrează  împreună în atmosfera potrivită, rezultatele sunt neprevăzute în sensul cel mai pozitiv.“